zaterdag 27 februari 2010

foto's bewerken


De laatste tijd vind ik het leuk om foto's te bewerken. Hier weer een experiment. Wat vinden jullie mooier voor een blog, de bewerkte of de originele versie? Of misschien ben je van mening dat het bewerken van foto's aan "professionals" (lees mensen die het kunnen) moet worden overgelaten?

7 opmerkingen:

 1. Nee, prachtig! Ga zo door! Je wordt vanzelf professional ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het soms wat lastig om te beoordelen of een foto wel of niet 'waar' is, ik zal dus zelf niet gaan bewerken. Maar wat je hier hebt geplaatst smaakt naar meer.

  Enne: die quiz, zet je die niet op je blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Toaske: nee die quiz komt misschien in een later stadium als ik iets meer van me heb laten zien. Maar ik vond die van jou echt heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee hoor, gewoon lekker bewerken wat je wilt bewerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Foto's bewerken is leuk! Door simpele bewerkingen, en ik bedoel geen virtuele cosmetische ingrepen, komt de foto soms veel beter uit/ tot z'n recht. Mooie bewerking hoor. Vooral ook doordat jouw achtergrond ook wit is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom zomaar, via-via, binnenwaaien op je blog. Leuk! Ik vind de bewerkte foto heel erg leuk... ben stiekem zelfs een beetje jaloers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @allemaal: bedankt, ik ga er dus nog even mee door!
  @incinta: leuk dat je gereageerd hebt en ook leuk dat je de fotobewerking mooi vindt. Ga nu eens even op jouw log rondkijken!

  BeantwoordenVerwijderen

¾