woensdag 26 mei 2010

jaszakschat van L u c, mei 2010

Al een tijdje volg ik het blog van Mus. Zij houdt ook een blog bij over jaszak schatten. Je mag daar ook je eigen (of die van je kinderen) vondsten toesturen, die zij dan op haar blog plaatst. Ik vind dat echt een reuze idee. En zo heb ik vanochtend de zakken van L u c zijn jassen leeggemaakt en gefotografeerd en naar Mus gemaild. En daar zijn dus nu de door L u c gevonden schatten geplaatst. Erg leuk, bedankt Mus!

10 opmerkingen:

 1. niet alleen de jaszakschatten, maar vooral ook de foto vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn mooie schatten uit de natuur! Ik durf mijn handen niet in de jaszakken van mijn kinderen te steken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik kom hier ook regelmatig allerlei dingetjes tegen in de jas (en tas) van Levi. Grappig dat alle kinderen dat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, een verzamelaar... heerlijk! Hier ook zo een. De gekste dingen. Mooie foto!

  Mammalien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij in groep 3 werken we een hele kern (leesmethode) over jaszakschatten. Geweldig om "mijn" kinderen hun zakken te laten legen en de schatten in de vakjes van de verzamelmuur te stoppen. Bij liv zit alleen nog maar zand in haar zakken, dat valt bij mij net niet onder de noemer "schat".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto !! Hier bestaan de "schatten" voornamelijk uit snoeppapiertjes ben ik bang ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, die schatten hier bestaan grotendeels uit zandbakzand. Jongste sjouwt hele zakken vol mee naar huis. en verder stokjes, veertjes, en nog veel meer. Als ik er aan denk, zal ik ook 'ns een fotootje maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg.
  Ik ga dat ook doen als mijn dochters oud genoeg zijn om dingen in hun zakken te doen (of om ├╝berhaupt zakken te hebben...).

  Heb laatst toevallig al wel een foto gemaakt van wat I. verzamelde in het bakje van haar nieuwe driewieler toen ze daarmee voor het eerst naar buiten ging :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee om dat te fotograferen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, zo'n foto met schatten! Wat zou er in mijn jaszakken zitten?... Dat ziet er vast heel anders uit dan de jaszakschatten van kinderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

¾