donderdag 16 september 2010

en ze kan lopen ...

Het los leren lopen van de jongste heeft even op zich laten wachten. Half juni liep mevrouw al achter stoelen aan, dus ik dacht dat ze in de zomervakantie wel zou lopen. Dat bleek dus niet geval! In de zomervakantie werd B e r b e r geveld door een heftig buikgriepje waar ze dusdanig van moest bijkomen dat ze het leren lopen even links liet liggen. Op 18 augustus liep ze eindelijk van bijvoorbeeld een bank naar een salontafel, een stapje los dus, en op 23 augustus mochten we eindelijk haar eerste stappen achter elkaar op film vastleggen.

En nu loopt de dame sinds een dikke week door het huis en is het kruipen voor haar verleden tijd geworden. Dus zo primeur is dit heuglijke feit eigenlijk niet meer. Onderstaand filmpje dateert van 3 september toen ze nog in de overgangsfase van kruipen naar lopen zat. Alhoewel ik filmpjes heb gemaakt waarop je beter kan zien hoe goed ze loopt plaats ik dit korte overbelichte filmpje hier omdat je kan zien hoeveel pret ze aan het lopen beleeft.

3 opmerkingen:

  1. Alles op zijn tijd! Wat fijn dat ze er zelf zoveel plezier aan beleefd. Ik vind het altijd een hele "stap" als ze lopen, dan ben je meteen wat minder "buggy-afhankelijk".

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk he, die eerste stapjes. En dat trotste geluidje dat ze maakt, zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel schattig! Wat een lach heeft je toch.

    BeantwoordenVerwijderen

¾