woensdag 5 oktober 2011

wie ...

x

... wil deze sjaal (of als iets anders te gebruiken)?
Hij is nog niet af, maar als er iemand
is die deze sjaal graag wil hebben,
dan brei ik 'm snel af.

Iemand?


6 opmerkingen:

 1. Nou leuk, mijn man is bijna jarig! Maar pas op dat je over een tijdje niet precies hetzelfde exemplaar voor veel geld in de winkel ziet liggen he (zie mijn logje vandaag) (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Mammalien, wanneer is de dag? Volgens mij tikte we tegelijkertijd een berichtje ... je krijgt de rekening dan nog wel nagestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Liene, ik wil ook nog een poging doen:

  Ik ben zelf met een kantachtige sjaal begonnen (ongeveer zoiets: http://www.ravelry.com/patterns/library/stola-aus-regia-lace---regia-lace-stole), maar nu ben ik er achter gekomen, dat ik (bijna 40), al breiende in de avond, niet meer goed genoeg kan zien om alle steekjes, omslagen, overhalingen etc. etc. kan zien.... Boehoehoe!

  Dus het gaat er nu om dat ik óf een betere lamp moet zien te krijgen, óf een leesbril moet gaan kopen (écht nog niet!) óf overdag wat moet laten liggen in mijn huishouden om te gaan breien (beste optie!).

  Wat ik nu aan wil bieden: Als mijn sjaal af is, dan stuur ik 'm jou graag (als ik van jou...), maar ik denk niet dat dit al in 2011 zal zijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Schone Vrouw: sorry, hij gaat naar Mammalien ..., wie het eerst komt wie het eerst maalt ..., maar als je 'm heel graag hebben wilt, wil ik er best nog wel één voor je breien (duurt dan wel even ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan feliciteer ik de Man van Mammalien en probeer ik toch mijn eigen sjaal te breien. Als 'ie niet bevalt (qua kleur bij mijn jas) zal ik eenzelfde postje als jij gaan maken Liene (over een jaar, of twee of zo :).

  BeantwoordenVerwijderen

¾